Parfémy plovoucí spolu s náladou


親吻水蜜蜜的肌膚

時值隆冬,室外瑟瑟寒風、室內空調環境中的乾燥空氣,都在搶奪我們肌膚表層的水分。冬日低溫下,皮膚正常分泌的油脂也較以往大大減少,嬌嫩的肌膚便陷入了缺水又缺油的雙重危機。尤其是乾性膚質者,如保養不當,肌膚更易變得乾燥、粗糙、甚至滋生細紋。恰逢佳節來臨,免不了狂歡派對、笙歌宴舞,縱情豪飲,熬夜之後,肌膚更易變得晦黯無光,怎麼辦?趁早加以呵護吧,從保濕做起,為肌膚補充足夠的水分及養分,讓它呈現出光澤、滋潤、水靈的一面,為我們精心打造的妝容添靚!

下面便是適合不同膚質者的保濕秘笈,趕緊看看,你該如何行動呢?

油性膚質的你雖然油脂分泌較多,但仍然缺水,冬日裡最易出現外油內干的症狀,所以你會發現即使才25歲,皺紋依然毫不留情地爬上了眼角,這便是缺水性假性皺紋,你要做的事便是補水保濕,平衡油水分泌量。每週使用兩次保濕面膜,每次塗抹面乳前先拍一層潤膚水,在較乾燥的眼周塗抹凝膠狀眼霜。

中性膚質的你保濕工作最易做,選擇與肌膚PH值相近的保養品即可。如保濕化妝水、保濕凝露等都含有保濕滋潤因子,易於肌膚吸收。晚上睡覺前不宜使用太過油膩的晚霜或精華素,以防阻塞毛孔,產生粉刺或脂肪粒問題。

乾性膚質的你則需好好下番工夫了,本來肌膚就偏干,若再缺水又缺油,無疑是「雪上加霜」,所以你要做好最基本的保濕工作——三重保濕,保濕水、保濕凝露、保濕霜,並每週做一次滋潤面膜護理,讓肌膚保持柔軟潤滑。含天然植物配方的海洋護膚品便是不錯的選擇。使用方便靈活的保濕噴霧不適合你,那只會令你的肌膚愈加乾燥。

混合性膚質的人最難對付的是「T」字部位,處理起來也較麻煩。洗臉前可先用吸油紙吸掉「T」部位的油脂,再用清爽型洗面乳打圈清洗,對於較乾燥的臉頰及眼周則要使用保濕型洗面乳。護膚品最好也照此分開選用。

敏感性膚質的人在開始保濕前,一定要先瞭解自己易對哪類產品過敏,最好不要使用含有酒精成分的保濕品,可選擇性質溫和、無香精刺激、含天然成分的保濕產品來安撫滋潤肌膚。

Parfémy plovoucí spolu s náladou

V botanika pokusy prokázaly, že rostlina uvolní jiný prostředí, jinou chuť. Mají své vlastní regionální advokáti, přilehlé pozemky, budovy, bude chuť lišit. Ve skutečnosti, úzce souvisí s tělem atmosféry a nálady každého z nás, a to iv případě, že používáte stejný parfém bude ukazovat jiný aspekt protože jde o jinou náladu, 350.000 druhů vůní na světě, 3500 druhů bylin rostliny, pouze 200 druhy vůní nakonec rozpuštěn v alkoholu a destilované vody, aby se stal parfém.

Voňavkářské Rudolf – Let Park Soul řekl: “s nádechem ovocné, čerstvé chuti se v chuti květin a dřevin orientace po chuti velmi chladné teploty mobilizovat nadšení vašeho těla, zahřívá v těle spolu s parfémem , zjistíte, že vaše nálada je čím dál lepší a lepší nevědomky! "

Většina udržet náladu a zmírnit tlak na parfém by měl obsahovat následující údaje v rámci této složky:

Aromatická bylina zelený rozmarýn, borovice, cesmína třídě nejlepší.

2 citronu je ovoce Hong třídy hrozny, citrusové plody, citron, limetka, je nejlepší.

Voda Hong třída, mořské řasy, mořská aromatické nejlepší.

4 čaj a koření, zelený čaj, skořice nejlepší.

5 aromatická máta, španělsky máta, máta peprná, eukalyptus nejlepší.

Champs Elysees, plný vůně difúzní jsme také vidět úsměv plavecký Paříž holku?

http://www.facebook.com/cosmeticorg

廣告

一個回應

  1. Jak Irradiative ženy chuť

    Parfému lze zhruba rozdělit do následujících čtyř kategorií: mikro-vůně parfémů, lehké vůně, parfémy, FEN parfémy a vůně, rozdíl mezi podílem koření. Víme, že parfém extrahována z destilované vody, ochucené alkoholem. Tak, podle podílu koření, jejich použití jsou docela odlišné.
    Micro-příchuť

    Jen asi 5% z koření přidán do mikro-vůně parfému.
    Vůně krátkou dobu, asi hodinu. Nástroje a osvěžující efekt.

    lehká chuť

    Lehká vůně parfému koření představovaly zhruba 10 procent, si můžete vychutnat vůni déle než zhruba dvě hodiny, více alkoholu a destilovaná voda, pocit svěžesti po použití. Vzhledem k tomu, chuť je lehčí během dne, jak je to možné v kanceláři. Tento parfém je více než z sprejem, snadné použití. Obvykle na kabelky ráno před odchodem ještě jednou, a pak stříkat jednou za 3 hodiny, které byly uzavřeny. Můžete nastříkat vnitřní kotník a koleno.

    bažina

    Vůně parfému Fen mezi lehkou vůní parfémů a vůní, ale jejich použití ušetřit problémy, než je parfém, a to trvá déle, než je lehké vůně parfému. Chcete-li jít ven čtyři nebo pět hodin bez make-upu, vůně parfému orientační, může plně ocenit jemné kvality. Fen parfém může být také použit v kotníku, kolena, mediální či krku, vlasové linie.Trochu posypeme pár kapek bude vyrábět nádherné výsledky.

    parfém

    Parfém obsahuje nejvyšší podíl koření a používat zajímavé aroma koření bohatých hlubokých najednou.Parfém je nejlepší pro formálních společenských příležitostech. Spice koncentrace až o 25%, vůně dlouhého trvání, pokud se používá ve večerních hodinách jít do domu bez make-upu.

    芹菜葉要比莖有營養

      芹菜葉莖含有揮發性的甘露醇,別具芳香,能增強食慾,還具有保健作用。
      
      芹菜營養十分豐富,據測定,100克芹菜中含蛋白質2.2克,鈣8. 5毫克,磷61毫克,鐵8.5毫克,其中蛋白質含量比一般瓜果蔬菜高1倍,鐵含量為蕃茄的20倍左右,芹菜中還含豐富的胡蘿蔔素和多種維生素等,對人體健康都十分有益。
      
      常吃芹菜能防治多種疾病。嫩芹菜搗汁加蜜糖少許服用,可防治高血壓;糖尿病的人取芹菜絞汁煮沸後服用,有降血糖作用;經常吃鮮奶煮芹菜,可以中和尿酸及體內的酸性物質,對治療痛風有較好效果;若以150克連根芹菜同250克糯米煮稀粥,每天早晚食用,對治療冠心病、神經衰弱及失眠頭暈諸症均有助益。
      
      值得一提的是,不少家庭吃芹菜時只吃莖不吃葉,這就極不科學了。因為芹菜葉中營養成分遠遠高於芹菜莖,營養學家曾對芹菜的莖和葉片進行過13項營養成分的測試,發現芹菜葉片中有10項指標超過了莖。其中,葉中胡蘿蔔素含量是莖的88倍;維生素C的含量是莖的1 3倍;維生素B1是莖的17倍;蛋白質是莖的11倍;鈣超過莖2倍。可見,芹菜葉片的營養價值的確不容忽視。

    http://perfumesorg.51.com/

迴響已關閉。

%d 位部落客按了讚: