Znáte parfém?

Znáte parfém?

Parfém je věčné téma ženské kouzlo a funkce formování osobnosti styl a vkus nelze dosáhnout jiným kosmetické, a proto jen pochopení základní znalosti o parfém koupit a používat parfém.

Podle výkonu stylu jiného vůně, parfémy mohou být rozděleny do sedmi kategorií. Květinová a elegantní styl výkon: jednoduché nebo složené květy, orientální vůně: pižmo, ambra a drahé květinové tajemství výkonu s orientální příchutí, Ovocná: integrace různých ovocnou výkonu sváteční náladu; Kusaka melodie: výkon trávy, mechy a byliny, koření, přírodní, čerstvé chuti; mech vůně: pedicels listy, kapradí a dřeviny, byliny vůně: mučenka, rozmarýn a další hlavní parfémy pro muže, umělé vůně: syntetické, ukázat moderní smysl.

Podle podílu na parfémy obsažené v chuti, lze rozdělit do pěti příchutích: obsahující více než 20% chuti, zbytek je alkohol, jeho vytrvalost až na 6 a více hodin na večeři, tanec a jiné příležitosti, cena je extrémně drahý, parfémy : obsahuje o 15 procent na 20 procent podstaty, 14% a 15% destilované vody a zbývající alkohol, vůně pro čtyři hodiny, pro práci a volný čas, a vyšší ceny, toaletní voda: obsahuje 8% až 15% z chuti 17% až 18% destilované vody, a zbývající alkohol, chuť být zachována po dobu 1 až 2 hodiny, vhodné pro home, koupelové a před spaním use, cenově dostupných, Kolín nad Rýnem: chuť content of 4% až 8%, obvykle jako mužské vůně, parfémy agent: obsahující 1% až 3% na chuť.

Naučit se vůně parfému, a musí opatrně ochutnat chuť index před vůně, chuti a po chuti. Před chuť se vztahuje na 3 až 10 minut po postřikem na parfém těkavých vysoké chuť, chuť na spreje na parfém od 10 do 60 minut po chuti, je to parfém rovnoměrně distribuovat z jádra chuti, po chuti se nastříká parfém 2 ~ ~ 3 hodiny zůstane na kůži, slabé aroma.

廣告

一個回應

  1. Co je to chuť?

    Koření chuť extrakt, koření podle zdrojů lze rozdělit do dvou kategorií: přírodní aroma a syntetické vůně. Přírodní koření do živočišných a rostlinných koření koření. Rostlinné koření, květiny a plody z rostliny, listy, stonky, kořeny, kůži, semen a pryskyřice získána. Běžně používané jsou: pelargónie, růže, orchideje bílé, oranžové listy, levandule, karafiáty, pomeranč, citron, okurka, máta, jasmín, kadidlem tuku Suhe Vanilla orchideje, Živočišné koření, běžně používané jsou: ambra, pižmo, cibetka, kastoreum, atd.. Syntetické koření běžně používané jsou: mentol, geraniol, růže alkohol, alkohol citron, okurka alkohol.

    羊肉片至少涮1分鐘

      涮火鍋的時候,肉片是不可缺少的一道原料。除了羊肉片、肥牛以外,很多動物內臟如百葉等也是我們常吃的。涮肉時,有哪些方面需要注意呢?
      

      
      首先,無論羊肉還是肥牛,涮肉所用的肉片應該越新鮮越好,因為我們無法分辨一些商家所用的凍肉片到底已經保存了多久。如果時間不長,其中的營養成分還能夠較好地保存,時間太長,則會損失大量營養。
      
      另外,從口感上來講,冷凍可能導致肌肉組織的破壞,凍肉片的香嫩程度也不如新鮮肉片。選擇新鮮肉片時,要盡量切得薄一些,因為肉片較厚,涮時不易殺死寄生蟲蟲卵;需要的時間過長,也會引起營養素損失。
      

      
      其次,涮肉的時間不宜太短,這樣做的最大危害是不能完全殺死肉片中的細菌和寄生蟲蟲卵。一般來講,薄肉片在沸騰的鍋中燙1分鐘左右,肉的顏色由鮮紅變為灰白,才可以吃。其他肉片要涮多長時間,要根據原料的大小而定,一個重要的原則就是,一定要讓食物熟透。因此,火鍋中湯的溫度要高,最好使它一直處於沸騰狀態。
      
      第三,太白的百葉不要吃。據有關部門檢查發現,有些飯店中的百葉、黃喉、玉蘭片等火鍋肉看起來很白,是因為使用了國家禁用的工業鹼、雙氧水、福爾馬林等有毒物質發泡而成的。雙氧水能腐蝕胃腸,導致潰瘍;福爾馬林則可能致癌。所以,涮肉時一定要注意辨別肉的質量。

    http://perfumes.blog.tianya.cn/

迴響已關閉。

%d 位部落客按了讚: